ROMMELMARKT (40e) IN GEERVLIET ROMMELMARKT (40e) IN GEERVLIET

Rommelmarkt Geervliet - zaterdag 11 mei 2019

Op zaterdag 11 mei, de dag voor Moederdag, wordt er in en om de kerk van Geervliet, voor de 40ste keer een rommelmarkt gehouden, van 8.30 – 15.00 uur. KOMT ALLEMAAL !!!!!!

De opbrengst is zoals elk jaar, bestemd voor het onderhoud van dit bijzondere monumentale gebouw, dat al sinds jaar en dag samen met de molen, HET beeld van Geervliet bepaalt.

Dit beeld en de beide monumenten, willen wij graag met elkaar in stand houden. Dus, kom, kijk, koop een - Meet and Greet - op de gezellige rommelmarkt van Geervliet.

Namens de rommelmarktcommissie,
Jacqueline Hoedt
 
HEENVLIET: HEENVLIET:Jaarlijks wordt er in Heenvliet een boeken-, een Pinkster- en een rommelmarkt georganiseerd.

ROMMELMARKT: BOEKENMARKT: PINKSTERMARKT:

Met Pinksteren wordt in Heenvliet de Paardenmarkt gehouden. Drie dagen lang zijn er dan diverse activiteiten in het dorp. Ook rondom 't Trefrpunt zijn er op 2e Pinsterdag tijdens de eigenlijke Paardenmarkt diverse activiteiten. Er zijn een aantal spulletjes te koop en op het terraas kunt u, wg vanuit alle drukte, even op uw gemaak iets drinken. De opbrengst van deze activiteiten komt ten goede aan het restauratiefonds van de St. Maartenskerk. Informatie bij de fam. C.J. Vermeul.
 
GEERVLIET: GEERVLIET:

Aanmoediging / Motavatie :
Laat u hier informeren motiveren om mee te doen aan de ROMMELMARKT Geervliet. De markt volgend jaar is op 11 - mei - 2019. Ook info over het aanleveren van uw afgedankte spullen, wanneer u deze kunt aanleveren. Ook zoeken wij mensen die willen helpen met het aannemen van de aangeleverde spullen en sorteren daarvan.
Ook op de dag zelf zitten we nog met smart te wachten op mensen die de helpende hand willen toesteken. Schroom niet en kom uit uw stoel, ook als u niet direct kerkelijk gebonden bent. Het is gewoon heel gezellig en een heel leuke ervaring, waarvan u achteraf denkt had ik maar eerder meegedaan. Kom, doe mee en laat u door de ervaring overtuigen.
lees meer ยป