Uitje naar Historyland Hellevoetsluis Uitje naar Historyland Hellevoetsluis
lees meer »
 
TWEE LUCHTIGE LEZINGEN EN ZOMERCONCERT TWEE LUCHTIGE LEZINGEN EN ZOMERCONCERT

Op 5 en 18 augustus organissert de Geervlietse muziekmiddag 2 evenementen, inclusief CD presentatie, lees snel verder...

lees meer »
 
KAMPEERWEEKEND: KAMPEERWEEKEND:

Elk jaar in eind augustus/begin september gaan de liefhebbers uit Tweestromenland kamperen. Dat doen ze op een camping in de regio. De "echte liefhebbers" blijven tijdens dat weekend uiteraard ook slapen op de camping. In een tent of soms in een caravan. Andere gemeenteleden geven er de voorkeur aan om thuis te slapen en gaan overdag naar de betreffende camping.

Ook deze activiteit wordt georganiseerd door de Jeugdraad. Infomatie bij Karin Heijlema.

 
MARTINUSKERK ZWARTEWAAL OPEN VOOR BEZOEK. MARTINUSKERK ZWARTEWAAL OPEN VOOR BEZOEK.

De Martinuskerk in Zwartewaal is iedere vrijdagmiddag in de maanden juni,  juli en augustus open voor bezoek van 13.30-15.30 uur.
 
Wilt u een kijkje nemen in het Historische kerkje met het monumentale Bakker en Timmenga orgel gebouwd rond 1900, kom gerust langs.

lees meer »
 
Orgeldag 4 juni 2016 Orgeldag 4 juni 2016

Orgeldag 2016

Zaterdag 4 juni 2016 is er weer een orgeldag op Voorne-Putten. Vanaf 9.30 worden de orgels in de kerken van Geervliet, Heenvliet en Zwartewaal kort gedemonstreerd door de vaste organisten Liene Madern-Stradina, Frank van Loo, Wim Haveman en Jan Pieter Baan.

Op elk orgel zal een daarvoor genodigde organist(e) een voor elk orgel karakteristiek stuk spelen. Daarna kunnen gastorganisten de orgelbank bestijgen.


Het globale programma luidt:
09.30 uur : Geervliet, koffie met gebak
12.00 uur : Heenvliet, lunch
14.30 uur : Zwartewaal (met rond 16.00uur afsluiting met een glas wijn)

Aanmelding vooraf is gewenst: U kunt zich opgeven bij Jan Pieter Baan, 
0181-850497of 06-12392191 

Kosten voor de gehele dag, inclusief alle consumpties: 10 euro, kinderen kwart geld. De baten van deze dag komen ten goede aan het onderhoud van de drie kerken.

 
OVERIGE ACTIVITEITEN: OVERIGE ACTIVITEITEN:

Naast de activiteiten waarvoor we een apart sub-menu hebben ingeruimd worden er nog een aantal andere activiteiten in PG Tweestromenland georganiseerd. Het daarbij veelal om activiteiten die vanuit één van de raden of commissies worden georganiseerd. Informatie over deze activiteiten vindt derhalve bij de betreffende commissie of raad.

Het gaat daarbij o.a. om:

Klik op één van bovengenoemde actieviteiten voor meer informatie over de betreffende activiteit.