1e Advent - 3-12-2017 - Heenvliet 1e Advent - 3-12-2017 - Heenvliet

lees meer »
 
3e Advent 2017 - Heenvliet 3e Advent 2017 - Heenvlietlees meer »
 
Serious Request - Nissewaard ! Serious Request - Nissewaard !

Lieve mensen,
Van 16 t/m 24 december 2017 wordt in     Spijkenisse de Glazen Stal Nissewaard      georganiseerd. De Glazen Stal is een initiatief van de Protestantse Gemeente Spijkenisse, de Gemeente Nissewaard, Bibliotheek de Boekenberg en LINQ Media. Het doel is geld inzamelen voor het doel van 3FM Serious Request / Rode Kruis. Dit jaar is het doel Breng ze weer samen. Vier miljoen ouders en kinderen wereldwijd zijn elkaar kwijt geraakt door rampen en conflicten. De Glazen Stal is een prachtig missionair / diaconaal project waarin kerk en wereld samenwerken in het omzien naar kwetsbare groepen in deze wereld. Daarbij hopen we ook de mensen in Nissewaard samen te brengen. Dit doen we tevens door de Huiskamer van Nissewaard in de Kopspijker. Help ons helpen door in actie te komen voor dit doel met een eigen actie, de Glazen Stal op het Theaterplein in Spijkenisse te bezoeken en één van de actieproducten of –diensten te kopen of te doneren via onze website https://kominactie.3fm.nl/actie/glazen-stal-nissewaard of Facebook https://www.facebook.com/glazenstal/.  Zegt het voort!  Alvast bedankt!
 

 
OVERIGE ACTIVITEITEN: OVERIGE ACTIVITEITEN:

Naast de activiteiten waarvoor we een apart sub-menu hebben ingeruimd worden er nog een aantal andere activiteiten in PG Tweestromenland georganiseerd. Het daarbij veelal om activiteiten die vanuit één van de raden of commissies worden georganiseerd. Informatie over deze activiteiten vindt derhalve bij de betreffende commissie of raad.

Het gaat daarbij o.a. om:

Klik op één van bovengenoemde actieviteiten voor meer informatie over de betreffende activiteit.

 
KAMPEERWEEKEND: KAMPEERWEEKEND:

Elk jaar in eind augustus/begin september gaan de liefhebbers uit Tweestromenland kamperen. Dat doen ze op een camping in de regio. De "echte liefhebbers" blijven tijdens dat weekend uiteraard ook slapen op de camping. In een tent of soms in een caravan. Andere gemeenteleden geven er de voorkeur aan om thuis te slapen en gaan overdag naar de betreffende camping.

Ook deze activiteit wordt georganiseerd door de Jeugdraad. Infomatie bij Karin Heijlema.