MAHA MATA - 2e VERSLAG MAHA MATA - 2e VERSLAG
Hallo allemaal,

Werkbezoek
We zijn weer terug uit Nepal na een mooi, zeer intensief en intens werkbezoek. Na onze vergadering van jl donderdag blijkt dat we het leeuwendeel van de verzoeken kunnen honoreren voor zowel bekende als nieuwe projecten. Daar worden we zo blij van! Er is na zo’n werkbezoek natuurlijk nog veel meer te doen. We doen ons best om alles zo spoedig mogelijk op de website te verwerken. Dit geldt ook voor onze jaarverslagen die bijna klaar zijn. Ondertussen kunnen de verhalen van ons werkbezoek + foto’s nog steeds bekeken worden op ons blog:

Voetprints voor Nepal
14 april a.s. is het weer zover! De 9e editie van Voetprints voor Nepal.
Dit keer is ons doel Mountain Childcare, die voor hun mooie werk t.b.v. kansarme jongeren onze steun absoluut verdienen. Doe mee en help ons helpen! Het wordt nu echt tijd om je in te schrijven, want er valt nu zoveel regen, het is straks vast mooi weer 😉. Alle routes zijn vernieuwd en op 14 april is het tevens Nepalees Nieuwjaar, dus we maken er weer een feestje van!

Inschrijven Voetprints
Meer informatie over het werk van Mountain Childcare + een blanco inschrijfformulier vind je in de bijlage. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 pp. Alle overige info sturen wij je toe, nadat we het ingevulde inschrijfformulier hebben ontvangen. Wacht niet langer en meld je nu aan!

Hartelijke groet namens het bestuur,
Linda Scheppink - Voetprints voor Nepal 14 april a.s. Meld je nu aan!

 
terug