Voorne-Putten - Overzicht Activiteiten Buurgemeenten Voorne-Putten - Overzicht Activiteiten Buurgemeenten

Activiteiten Protestantse Kerken op Voorne-Putten
Vorig jaar met ons jaarthema "Kerkproeverij", lag het accent op een aantal bijzondere activiteiten, waarbij wij mensen van elders uitnodigden, om hier een keer te komen kijken. Het omgekeerde is natuurlijk ook mogelijk. Daarom is er al enkele jaren een gezamenlijk aanbod van gespreksgroepen/kerkdiensten/kerkelijke-activiteiten, van de kerken van Voorne-Putten. Elk half jaar komt er een nieuw rooster uit. Op onze website is dat onder menu keuze -  activiteiten/kringwerk/Voorne-Putten - terug te vinden.
Dus : Trek de stoute schoenen eens aan en proef eens aan nieuwe liedboek-liederen op een zangavond in Brielle. Of volg een leerhuis over de Psalmen of over Openbaringen. Kijk eens mee naar een filmavond in Rockanje of proef eens van 'the gate' een eigentijdse dienst voor jongeren in Zuidland....
De gedachte achter dit programma is, dat we elkaar kunnen inspireren, kunnen leren kennen, en kunnen versterken. Er gebeurt van alles op kerkelijk gebied op Voorne Putten!
We zijn benieuwd naar ervaringen!
Op onze website vindt u het hele programma.

Annet Ravensberg

 
DOE DAG - 2019 DOE DAG - 2019

DOE-DAG
Op 16 maart is de landelijke actiedag NL doet. Ook als Tweestromenland willen we dit jaar weer de handen uit de mouwen steken. We kunnen hand- en spandiensten verlenen bij de zorgboerderij Land-Goed in Zwartewaal. Vanaf 9.30 uur welkom, tot ongeveer 15.00 uur. Opgeven graag voor 3 maart bij . Wie doet er mee?

 
JAAR THEMA; JAAR THEMA;

Een goed gesprek;     
Voor meer info klik op het logo.

 
ACTIE MAHA MATA ACTIE MAHA MATAJHiljhile Village Development,
Het 1e verslag van dit project;
Door op bovenstaande LOGO te klikken, krijgt u een You Tube  filmpje te zien, over de vorderingen van dit Project van Maha Mata. Wij in onze gemeente, zamelen ook geld in om dit mooie doel te ondersteunen. Het hele kerkelijke jaar door wordt hiervoor regelmatig gecollecteerd en aandacht aan besteed.

 
NIEUWSTE UITGAVE VAN DE TWEESTROOM NIEUWSTE UITGAVE VAN DE TWEESTROOM

De nieuwste Tweestroom staat weer online. 

Hij is te downloaden via de volgende link: Download Tweestroom.

Heeft u nog geen inlogcode, vraag deze dan per mail aan bij onze webmaster.