2020 - 40 DAGENTIJD 2020 - 40 DAGENTIJD


Hiermee willen wij u steeds de schikkingen in de 40 dagen tijd laten zien, die gemaakt zijn voor de zondagen in de 40 dagentijd.

Hier rechts ziet u de schikking voor de 1e zondag in deze periode.

Links willen wij u het liturgische stuk van de 2e zondag in de 40 dagen tijd laten zien. Het wordt wel spannend of het nog een vervolg gaat hebben vanwege het Coronavirus dat rondwaard.
Op het moment dat ik deze foto op de website plaats, hebben wij van de regering uit, het stellige advies gekregen en opgevolgd om tot 29-03-2020 even geen kerkdiensten meer te houden. Dit hoofdzakelijk omdat het te gevaarlijk is om met zoveel mensen bij elkaar te komen, met het oog op besmettings gevaar.

Door de inmiddels wel bekende dreiging van het Corona-Virus waren er op 15-03 en 22-03-2020 geen kerkdiensten in onze gemeente. Het zijn rommelige weken geweest en op voornoemde zondagen zijn er daardoor geen liturgische schikkingen gemaakt.


Hier recht een foto van de schikking die bedoeld was voor de dienst van 29-03-2020. Maar door alle vervelende perikelen rond het Corona virus, zullen we schikking niet in de dienst zelf kunnen bekijken. Maar gelukkig hebben we de Website, om deze schikking alsnog hier te kunnen laten zien
terug